NERA gebouw

Creatief Energetisch Centrum de Vorm

Het Creatief Energetisch Centrum de Vorm is een feit! De naam Creatief Energetisch Centrum de Vorm geeft aan dat er meer activiteiten zijn dan alleen de Healing Touch behandelingen en coaching gesprekken.

Het Creatief Energetisch Centrum de Vorm is een feit! De naam Creatief Energetisch Centrum de Vorm geeft aan dat er meer activiteiten zijn dan alleen de Healing Touch behandelingen en coaching gesprekken.

Ik, Carolina Verbeek, ben de oprichtster van CEC de Vorm. Jarenlang speel ik met de gedachte om een centrum op te richten waarin de mens centraal staat, maar ik kan er maar geen vorm aan geven.

Wat er aan vooraf ging: In een brainstormsessie met mijn toen nog kleine kinderen wordt De Vorm geboren, als derde kind. Maar het gaat nog verder:  ik identificeer mijzelf met De Vorm. Sindsdien komt het woord ” de Vorm” terug in al mijn activiteiten:  de Vorm ofwel een vorm van leven. ” IK ben de Vorm”.  Ik ben altijd bezig geweest om mijn leven vorm te geven met als uitgangswaarde “dicht bij je zelf blijven”.  Op mijn eigen wijze. Als je zo leeft kun je de stormen en de golven van het leven veel beter aan. Hoewel het niet altijd even makkelijk is, dat zal duidelijk zijn.

Op een avond realiseer ik mij dat ik ronddobber op de golven van het leven en geen koers heb uitgezet. Mijn grootste angst is of op drift te raken of vast te zitten aan het anker. Beide situaties ken ik en voelen niet comfortabel. Wat nu te doen? Het is tijd voor bezinning. Ik heb zoveel gedaan en geleerd in mijn leven, dat moet toch ergens toe leiden? Het kan toch niet dat dit is wat het is?

En daar kwam het antwoord:  ik ga al mijn verworvenheden overdragen en delen. Mijn interesses geef ik een podium: gezonde voeding, kunst, creativiteit, muziek, inspirerende lezingen. En dat ga ik niet alleen doen. Ik weet zeker dat er meer zijn zoals ik: met elkaar vormen wij het Creatief Energetisch Centrum. Hoe mooi is dat? De locatie ligt voor de hand. Natuur en genoeg ruimte in het prachtige NERAgebouw in Nederhorst den Berg.

Toekomstplannen: CEC de Vorm wil andere initiatiefnemers uitnodigen om zich aan te sluiten, zodat het een bloeiend en bruisend centrum wordt: Een plek voor mensen die zich willen opladen, zich beter willen voelen, zich zelf willen verwennen en even weg zijn van hun eigen wereld. En voor mensen die iets willen betekenen voor anderen.

Activiteiten: Ik geef Healing Touch behandelingen in mijn behandelruimte in het Nera gebouw in Nederhorst den Berg met uitzicht op de Horstermeerpolder. Naast het geven van Healing Touch behandelingen is het mogelijk om een combinatie van Healing Touch en coaching gesprekken te krijgen.

CEC de Vorm organiseert verschillende Masterclasses door mij gegeven. Zie voor meer informatie de website, mijn blogs en Facebook:

Selfhealing & Training, zoals de Introductie Workshop.

Healing & Creativiteit, zoals Sta in je Kracht, Sta op als je ergens mee zit en Vederlicht.

De Masterclasses kunnen in kleine groepen gegeven worden met een maximum van 6 deelnemers. De workshop vindt dan plaats in de beslotenheid van mijn behandelruimte.  Bij meer aanmeldingen (maximaal 10 personen) zal er een grotere ruimte gebruikt worden. Misschien kies je zelf je mede cursisten uit. En kies je een groepsthema uit. Dat kan ook, mits je dit op tijd aangeeft.

Wil jij je aansluiten bij dit initiatief van Creatief Centrum de Vorm? Vul dan onderstaand formulier in. [contact-form]

 

 

 

 

0 comments on “Creatief Energetisch Centrum de VormAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *