Unsplash-3

Behandeltraject€400,-

Behandeltraject Energetisch in Balans bestaat uit 5 sessies van gemiddeld 1,5 uur.

Voel jij je moe en moe en moe?

Zit je niet lekker in je vel?

Zijn zelfs de simpelste activiteiten jou te veel?

Maak jij je snel zorgen?

Kun je slecht relativeren?

Kun je moeilijk tot een beslissing komen?

Heb je negatieve gedachten en past dat niet bij jou?

Zit jij jezelf en anderen in de weg?

Dan is er een grote kans dat je energetisch uit balans bent.

Deze onbalans kan al heel lang bestaan, zonder dat je het hebt gemerkt. Omdat we niet zoveel weten over Energetisch Onbalans probeer je je energie terug te vinden door o.a. vakantie te nemen, sauna te bezoeken, te mediteren en yoga te beoefenen. Deze activiteiten kun je als voldoende herstellend ervaren.

Anders wordt het als je merkt dat je ondanks al je inspanningen geen vooruitgang bemerkt. Dan ben je energetisch uit balans.

Wat is energetisch uit balans zijn? Je hebt vast wel eens gehoord van chakra’s, auravelden, karma, Chi en meridianen. Daar kan onbalans in zitten, waardoor je je nu zo voelt.

Het opheffen van jouw Energetisch Onbalans heeft een andere aanpak nodig. De oorzaak kan al in je jeugd zitten, of wat je hebt meegemaakt in je leven op psychisch, emotioneel en lichamelijk gebied. Het gaat heel lang goed, totdat de emmer overloopt.

Het menselijke stralingsveld, dat door sommigen kan worden waargenomen, is een grote krachtbron. In elk lichaamsvezel ligt bewustzijn en informatie opgeslagen.

Er bestaan verschillende technieken om deze onbalans weg te halen. Op energetisch niveau zijn Reiki en Touch for Health er een paar van.

Naast Healing Touch werk ik met technieken die ik geleerd heb tijdens de complementaire zorg bijscholingen, cursussen en workshops.

Wat kan je verwachten?

De medische zorg is mij vertrouwd en ik heb gemerkt dat er zoveel meer is. Als verpleegkundige pas ik energetische therapie toe. Ik beschik over technieken die speciaal gericht zijn op het weghalen van deze onbalans en het terugbrengen van je energie. Ik heb hier een behandeltraject voor ontwikkeld.

Het Behandeltraject Energetisch in Balans bestaat uit 5 sessies van gemiddeld 1,5 uur.

De eerste sessie bestaat uit een intake en vervolgens een eerste behandeling. Al na de eerste sessie merk je resultaat. Je voelt je fitter, kunt helderder denken, en begint in je energie te komen.

Ik raad aan om de tweede behandeling er meteen achteraan te doen. Omdat we dan meer de diepte in kunnen gaan is de behandeling daardoor effectiever. We kunnen de tweede behandeling natuurlijk ook later doen.

Na 5 sessies is de verwachting dat je weer volledig in balans bent en je energie is gestabiliseerd. Je zult je weer energiek voelen, je maakt weer plannen, je kunt relativeren, staat meer in je kracht en hebt weer zin om van alles te doen.

Om het traject af te sluiten doen we na de 5 sessies nog een extra sessie waarin we evalueren en ik bovendien uitleg hoe jij jezelf in de toekomst kunt behandelen. Dit krijg je in de vorm van een werkboek mee naar huis. Zo blijf je in balans en in je energie.

Hoe lang duurt het Behandeltraject Energetisch in Balans?

Je kunt rekenen op een tijdsinvestering van 5 keer ongeveer anderhalve uur per sessie plus de evaluatie, verspreid over ongeveer 3 maanden. Natuurlijk is het niet mogelijk om precies met de klok te werken. Als een sessie langer duurt dan breng ik dat niet in rekening. Ik probeer wel jouw en mijn tijdsinvestering te bewaken.

Ik maak gebruik van Healing Touch. Als je meer wilt weten over Healing Touch kijk dan even op deze website http://www.healingtouch.nl/index.php/faq.php

Sta je open voor het Behandeltraject Energetisch in Balans, dan zal je merken dat het je veel kan brengen. Als je er vragen over hebt neem dan contact op met mij.

[contact-form]