Intake healing touch behandeling

Losse Behandeling€80,-

Af en toe even komen opladen is een cadeautje aan jezelf. Na deze ontspanningsbehandeling kan je er weer tegenaan.

Ben jij een harde werker met hart voor de zaak? Combineer je het ouderschap met je werk en zie je ook nog kans om je vrienden en familie te ontmoeten? Zijn je vrije dagen veel te snel voorbij?

Dan is het tijd voor een heerlijke behandeling. Vergelijk het met het effect van een dagje sauna. Na een behandeling voel je je als herboren, heel rustig en relaxt.  Af en toe even komen opladen is een cadeautje aan jezelf.

Voor wie?

Als je te weinig aan jezelf denkt dan raak je uit balans. Voor je het weet ga je richting burn-out. Met alle gevolgen van dien. Ik kan je helpen voorkomen dat het zover komt.

Slaap je slecht, lukt het je niet om je gedachten stil te krijgen? Na een Healing Touch behandeling slaap je weer als een roos.

Als je ouder wordt dan ben je sneller moe en loop je tegen wil en dank tegen je grenzen aan. Healing touch heeft een aantal behandelingen die je weer wat energieker maakt. Daarnaast kan ik meteen wat stijfheid wegnemen, dan voel je je ook weer een stuk beter.

Intake

Als je voor het eerst langskomt nodig ik je eerst uit om aan tafel plaats te nemen. We maken kennis met elkaar en ik informeer naar je hulpvraag. Ik maak gebruik van intakeformulieren, die ik ter plekke samen met jou invul.

Je medisch verleden en actuele medicatie komen aan de orde. Het is belangrijk voor mij om te weten of je bij de huisarts of specialist onder behandeling bent en welke diagnoses gesteld zijn. Als verpleegkundige weet ik al snel waar je het over hebt en kan ik een inschatting maken wat bij mij hoort en wat bij de reguliere zorg.

Uiteindelijk krijg ik beeld hoe jij je op dat moment fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel voelt.

Daarna ga je op de behandeltafel liggen (of op een stoel zitten) en neem ik een energetisch assessment af: met mijn handen boven je lichaam scan ik de huidige situatie.

Vervolgens stel ik een behandeling voor. Daarna is het aan mij: jij ligt comfortabel op de onderzoeksbank en ik start een behandeling. Ik leg je altijd uit wat ik ga doen. Je mag praten, maar hoeft niet. Soms is het zo fijn om even helemaal niet te hoeven praten.

Hoe lang duurt een behandeling?

Een behandeling duurt ongeveer anderhalf uur.

Aan het eind van de behandeling ga ik weer met je aan tafel zitten en maken we een behandelplan. Soms is het nodig om een wat vaker te komen. Misschien verwijs ik je terug naar de huisarts of specialist.

Hoe lang duren de effecten van een behandeling?

Een avond uit eten of een sauna kan heerlijk ontspannend zijn voor dat moment. Van een Healing Touch behandeling heb je langer plezier. De effecten werken langer door.

Wat voel je?

Sommigen blijven klaar wakker en willen alles zien en meemaken, anderen dommelen wat weg. Je kunt een hele diepe ontspanning voelen. Soms zijn er sensaties als koude, warmte of prikkelingen. Je kunt met je ogen dicht kleuren zien. Laat het maar gaan. Het is de energie die z’n weg vindt.

Kan een behandeling kwaad?

Nee. Healing Touch spreekt je zelfhelend vermogen aan, en geneest niet zoals de reguliere zorg dat doet. Dus uiteindelijk laat het jouw lichaam het werk doen.

Vul het onderstaande contactformulier in om een intake behandeling te boeken.

[contact-form]