leaves

Losse Behandeling€80,-

Bepaalde technieken zijn heel ondersteunend in de laatste levensfase en rondom het sterven. De eerste sessie bestaat uit een intakegesprek en behandeling.

Voor wie?

Bepaalde technieken zijn heel ondersteunend in de laatste levensfase en rondom het sterven. Je ziet de rust terugkeren en zo nodig de angst en de pijn verminderen. Het mooie is dat ik samen met de familie of mantelzorger de behandeling kan geven.

Als ik weg ben dan kunnen de behandelingen doorgaan, omdat ze de behandelingen van mij hebben afgekeken. Zo sta je niet machteloos naast het bed, maar kun je actief wat betekenen.

Intake

Als je voor het eerst langskomt nodig ik je eerst uit om aan tafel plaats te nemen. We maken kennis met elkaar en ik informeer naar je hulpvraag. Ik maak gebruik van intakeformulieren, die ik ter plekke samen met jou invul.

Je medisch verleden en actuele medicatie komen aan de orde. Het is belangrijk voor mij om te weten of je bij de huisarts of specialist onder behandeling bent en welke diagnoses gesteld zijn. Als verpleegkundige weet ik al snel waar je het over hebt en kan ik een inschatting maken wat bij mij hoort en wat bij de reguliere zorg.

Uiteindelijk krijg ik beeld hoe jij je op dat moment fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel voelt.

Daarna ga je op de behandeltafel liggen (of op een stoel zitten) en neem ik een energetisch assessment af: met mijn handen boven je lichaam scan ik de huidige situatie.

Vervolgens stel ik een behandeling voor. Daarna is het aan mij: jij ligt comfortabel op de onderzoeksbank en ik start een behandeling. Ik leg je altijd uit wat ik ga doen. Je mag praten, maar hoeft niet. Soms is het zo fijn om even helemaal niet te hoeven praten.

Hoe lang duurt een behandeling?

Een behandeling duurt ongeveer anderhalf uur.

Aan het eind van de behandeling ga ik weer met je aan tafel zitten en maken we een behandelplan. Soms is het nodig om een wat vaker te komen. Misschien verwijs ik je terug naar de huisarts of specialist.

Hoe lang duren de effecten van een behandeling?

Een avond uit eten of een sauna kan heerlijk ontspannend zijn voor dat moment. Van een Healing Touch behandeling heb je langer plezier. De effecten werken langer door.

Wat voel je?

Sommigen blijven klaar wakker en willen alles zien en meemaken, anderen dommelen wat weg. Je kunt een hele diepe ontspanning voelen. Soms zijn er sensaties als koude, warmte of prikkelingen. Je kunt met je ogen dicht kleuren zien. Laat het maar gaan. Het is de energie die z’n weg vindt.

Kan een behandeling kwaad?

Nee. Healing Touch spreekt je zelfhelend vermogen aan, en geneest niet zoals de reguliere zorg dat doet. Dus uiteindelijk laat het jouw lichaam het werk doen.

Vul het onderstaande contactformulier in om een intake behandeling te boeken.

[contact-form]