vogeltje

Losse Behandeling€80,-

Healing Touch bied ondersteunende behandelingen bij pijn waarvan de oorzaak wel of niet duidelijk is. De eerste sessie bestaat uit een intakegesprek en behandeling.

Voor wie?

Pijn heeft verschillende oorzaken en zet zich vast in je lichaam. Soms is het duidelijk waar de pijn vandaan komt. Dan is de behandeling ook heel gericht op die specifieke pijn.

Reuma en Artrose kan heel pijnlijk zijn; een behandeling geeft verlichting zodat je weer even door kan. Rugklachten komen heel veel voor. Healing Touch heeft behandelingen speciaal gericht op de nek- en rug.

Healing Touch brengt het lichaam voor en na een operatie of medische ingreep in balans en spreekt het zelfhelend vermogen aan. De genezing zal voorspoediger gaan en je zult je op korte termijn al beter voelen. Zelfs de wond geneest sneller.

Heb jij onverklaarbare pijnklachten? Komt de reguliere zorg er niet uit? Mogelijk kan Healing Touch iets voor je betekenen.

Intake

Als je voor het eerst langskomt nodig ik je eerst uit om aan tafel plaats te nemen. We maken kennis met elkaar en ik informeer naar je hulpvraag. Ik maak gebruik van intakeformulieren, die ik ter plekke samen met jou invul.

Je medisch verleden en actuele medicatie komen aan de orde. Het is belangrijk voor mij om te weten of je bij de huisarts of specialist onder behandeling bent en welke diagnoses gesteld zijn. Als verpleegkundige weet ik al snel waar je het over hebt en kan ik een inschatting maken wat bij mij hoort en wat bij de reguliere zorg.

Uiteindelijk krijg ik beeld hoe jij je op dat moment fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel voelt.

Daarna ga je op de behandeltafel liggen (of op een stoel zitten) en neem ik een energetisch assessment af: met mijn handen boven je lichaam scan ik de huidige situatie.

Vervolgens stel ik een behandeling voor. Daarna is het aan mij: jij ligt comfortabel op de onderzoeksbank en ik start een behandeling. Ik leg je altijd uit wat ik ga doen. Je mag praten, maar hoeft niet. Soms is het zo fijn om even helemaal niet te hoeven praten.

Hoe lang duurt een behandeling?

Een behandeling duurt ongeveer anderhalf uur.

Aan het eind van de behandeling ga ik weer met je aan tafel zitten en maken we een behandelplan. Soms is het nodig om een wat vaker te komen. Misschien verwijs ik je terug naar de huisarts of specialist.

Hoe lang duren de effecten van een behandeling?

Een avond uit eten of een sauna kan heerlijk ontspannend zijn voor dat moment. Van een Healing Touch behandeling heb je langer plezier. De effecten werken langer door.

Wat voel je?

Sommigen blijven klaar wakker en willen alles zien en meemaken, anderen dommelen wat weg. Je kunt een hele diepe ontspanning voelen. Soms zijn er sensaties als koude, warmte of prikkelingen. Je kunt met je ogen dicht kleuren zien. Laat het maar gaan. Het is de energie die z’n weg vindt.

Kan een behandeling kwaad?

Nee. Healing Touch spreekt je zelfhelend vermogen aan, en geneest niet zoals de reguliere zorg dat doet. Dus uiteindelijk laat het jouw lichaam het werk doen.

Vul het onderstaande contactformulier in om een intake behandeling te boeken.

[contact-form]