Praktische informatie

Praktische informatie & vragen

Wat is Healing Touch?
Lees hier meer over onze aanpak en Healing Touch.

Door wie wordt de behandeling gegeven?
Door Carolina Verbeek. Lees meer...

Hoe maak ik een afspraak?
Ga naar het overzicht en kies de behandeling die je wilt. Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of stuur een email naar
info@devormhealingtouch.nl

Hoe lang duurt een behandeling?
Een behandeling duurt ongeveer een uur.

Kan een behandeling ook bij mij thuis worden gegeven?
Jazeker. Dan nemen de we behandeltafel mee en komen we naar jou toe.

Wat moet ik aan?
Het is voor jezelf prettig om comfortabele kleding aan te hebben, zonder knellende banden of een riem. Als je een riem om hebt bij binnenkomst, dan kun je deze beter afdoen. Schoenen graag uitdoen op de gang en op sokken de ruimte te betreden.

Is de behandeling zittend of liggend?
Dit is afhankelijk van de soort behandeling. De behandeling kan staand, zittend of liggend op een behandeltafel.

Word ik aangeraakt tijdens de behandeling?
Bij Healing Touch spelen handen een belangrijke rol. Je zal licht aangeraakt worden tijdens de behandeling. Als je niet aangeraakt wilt worden dan kan dat ook. In dat geval worden de handen boven je lichaam gehouden. Het is wat jij prettig vindt, voor het effect van de behandeling maakt het niet uit.

Hoe zit het met medische informatie?
Tijdens de intake bespreken we jouw medisch verleden en actuele medicatie. Het is belangrijk om te weten of je bij de huisarts of specialist onder behandeling bent en welke diagnoses gesteld zijn. Als verpleegkundige weet behandelaar Carolina al snel waar je het over hebt en kan ze een inschatting maken wat bij Healing Touch hoort en wat bij de reguliere zorg.

Waarom moet er eerst een intake worden gedaan?
Tijdens de intake wordt er kennisgemaakt. Er wordt uitvoerig ingegaan op jouw vraag, klachten, wensen en voorkeuren. Daarnaast wordt het intakeformulier ingevuld en het medisch verleden en medicatie worden besproken. Uiteindelijk wordt er een beeld gevormd van hoe jij je op dat moment fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel voelt. Dit is belangrijk om een goede behandeling te kunnen uitvoeren.

Wat is een behandelplan?
Wanneer je behoefte hebt aan meer dan één behandeling, maken we aan het eind van de eerste behandeling een behandelplan. Meestal kun je op drie vervolgbehandelingen rekenen, met een tussenpauze van 2-3 weken. Soms is het nodig om een wat vaker te komen, of wordt je doorverwezen naar naar de huisarts of specialist.

Wat voel je tijdens de behandeling?
Het kan zijn dat je niets voelt. Sommigen blijven klaar wakker en willen alles zien en meemaken, anderen dommelen wat weg. Je kunt een hele diepe ontspanning voelen. Soms zijn er sensaties als koude, warmte, prikkelingen, pulseren. Je kunt met je ogen dicht kleuren zien.Het is de energie die z’n weg vindt.

Kan een behandeling kwaad?
Nee. Healing Touch spreekt je zelfhelend vermogen aan, dus je lichaam geneest zichzelf. Een behandeling werkt een poosje door.

Wat voor soorten behandelingen zijn er?
Bekijk het overzicht voor alle behandelingen. Er zijn vier type behandelingen: energy boost & balance, pain release, end of time en times of change. De aanpak van de behandeling verschilt per persoon. Lees meer over onze aanpak.

Kan ik met de auto komen?
Jazeker. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw.