Recencies

Frozen Shoulder

"Lang doorlopen met een pijnlijke schouder bleek bij de huisarts te hebben geresulteerd in een 'frozen shoulder'. Omdat ik mijn arm inmiddels niet meer kon bewegen kreeg ik een, zeer pijnlijke, cortisoneninjectie in mijn schouder. Deze hielp ten dele, dus veel oefenen in combinatie met fysiotherapie volgde. Omdat ik er niet helemaal vanaf kwam, en een nieuwe injectie op de loer lag, heb ik besloten healing touch een kans te geven. Ik ben behoorlijk sceptisch ten aanzien van alternatieve geneeswijzen, dus mijn keuze voor Carolina was er een na lang zoeken en vergelijken van andere aanbieders.

Het feit dat Carolina Verbeek vanuit een verpleegkundige achtergrond healing touch behandelingen geeft gaf voor mij de doorslag. Wel nog steeds met de gedachte 'baat het niet, dan schaadt het niet'. Hoe lang de behandeling duurde kan ik me niet precies herinneren. Wel dat ik het als uitermate ontspannend heb ervaren en erna geen last meer heb gehad van mijn schouder.

Voor mij is het duidelijk geworden dat healing touch wel degelijk een geneeskrachtige werking heeft. Gelijk met de 'frozen shoulder' is ook mijn scepsis verdwenen."
- Leontien

prisma-25
prisma-23

Hulp Rondom Overlijden

"Veel dank, Carolina, voor je hulp rondom het overlijden van mijn moeder. Het was fijn om te merken dat de energie van mijn moeder lichter en lichter werd door de energetische behandeling. Het was heel waardevol dat ik mee kon helpen door jouw aanwijzingen op te volgen. Zo kon ik ook na mijn moeders sterven haar helpen om makkelijker over te gaan. De energie voelde daarna heel vredig en dat is gebleven.

Ik ervoer het als een heel effectieve en liefdevolle manier om mijn moeder en haar ziel bij te kunnen staan. Ik heb er goede herinneringen aan, want het gaf mij heel veel voldoening om haar bij zo’n indrukwekkend proces te kunnen helpen.

Je doet je energetisch werk zo liefdevol en zorgvuldig; echt heel mooi."
- Madelon

Burn Out

"Bij een gevoel van overbelast te zijn, waarbij ik ook last had van hoge hartslag, heb ik bij Carolina Verbeek behandelingen van Healing Touch gezocht. In die tijd sliep ik ’s nachts maar enkele uren, om vervolgens uren wakker te liggen en pas in de ochtenduren weer de slaap te hervatten. Gezien ik een full time job heb, was dat een aanslag op mijn uithoudingsvermogen, scherpte in mijn werk en algemeen welzijn.

De HT behandelingen van Carolina heb ik als heel ontspannend en heelend ervaren, waarbij ik tijdens de sessie in diepe rust kwam. Na haar behandeling bleek mijn hartslag een aanzienlijk lagere meting te hebben dan voor de behandeling was geconstateerd. Daarna had ik ook een nachtrust met diepere slaap, om vervolgens de dag met meer energie te beginnen.

Periodieke onderhoudsbehandelingen van Carolina doen hun werk nog steeds. Naast dat ik er heel tevreden over ben, ben ik enorm dankbaar dat deze behandelingen zulke positieve effecten hebben."
- Suzanne Overbeek-Bloem

prisma-26
prisma-24

Rug- en nekpijn

"Behandeling heeft geholpen tegen stijve nek. Ben ook al een keer behandeld voor rugpijn. Sowieso heel ontspannend. De combinatie van medische achtergrond en healing touch geeft mij vertrouwen."
- Hans

Tintelvoeten en -benen

"Vanwege klachten die plotseling opkwamen en begonnen met tintelingen in mijn voeten, opkruipend tot en met mijn benen, gevolgd door het gevoel op kussentjes onder mijn voeten te lopen en op kussentjes te zitten (!), vervolgens de sensatie alsof mijn voeten, enkels en benen strak ingezwachteld zaten, ik stond regelmatig ongemerkt naast mijn schoenen, dit alles binnen een tijdspanne van 2 maanden, ben ik door mijn huisarts verwezen naar een neuroloog.

Aangezien onderzoek bij de afdeling neurologie niets opleverde en de gebruikelijke tests niets bijzonders uitwezen, kreeg ik van de neuroloog te horen dat hij zo'n snelle opkomst van deze neuropathische symptomen "eigenlijk niet zo vaak eerder was tegengekomen" in zijn praktijk. Normaal bestrijkt dit proces namelijk langere tijd/jaren. Ik voelde me een fantast, alsof ik me alles inbeeldde. Maar de klachten waren heel reëel!

Omdat ik geloof in het feit dat het lichaam seintjes afgeeft wanneer een persoon het kalmer aan moet doen, teveel hooi op de vork heeft genomen of anderszins overbelast is, en dat dit zich manifesteert in lichamelijke klachten, (psychosomatisch?), ben ik voor een behandelsessie naar Carolina geweest. Met de nodige reserve, dat wel. Heel opvallend had de behandeling vrijwel meteen effect: na enkele dagen merkte ik dat de beklemming van mijn benen beduidend verminderde, evenals de prikkelingen. Na een volgende behandeling verdween het gevoel van kussentjes onder mijn voeten.

Ik heb begrepen dat ik niet de enige ben met klachten waar de medische wereld geen aanwijsbare oorzaak en behandelplan voor heeft, en dat daar zelfs een woord voor bestaat (SOLK). Een fijne "bijwerking" van de behandelingen bij Carolina is dat mijn vertrouwen in de interactie tussen geest en lichaam en ons zelfhelend vermogen, is versterkt.

Ik kan iedereen die er in het medische circuit niet uitkomt, aanraden Healing Touch te proberen. Het helpt mij in ieder geval enorm!"
- Annette

prisma-27
prisma-25

Fysiotherapie hielp niet

"Kon mijn arm niet meer optillen wegens pijn in schouder. Fysiotherapie hielp niet; therapeut zei dat het kan wel 9 maanden kon duren. Intussen brachten healing touch-behandelingen aanzienlijke verlichting, heerlijk"
- Thecla

Rust

Mijn eerste contact met Healing Touch was een paar jaar gelden. Ik deed veel creatieve dingen tegelijk, dat is nou eenmaal mijn vak, en in mijn hoofd had ik een soort gestructureerde chaos. Beiden woorden streden om de aandacht. Samen met een gezondheid die vaker niet dan wel deed wat ik van hem verwachtte (o.a. ernstig allergisch astma en hartproblemen) werd de ruimte in mijn hoofd en lichaam steeds beperkter. Terwijl ik met het ene bezig was dwaalden mijn gedachten reeds naar het andere, met als gevolg dat ik niets meer deed met de aandacht die het verdiende. Het was één groot vuurwerk in mijn hoofd waar geen eind aan leek te komen. Mooi, maar onoverzichtelijk en uiterst vermoeiend met als gevolg een steeds slechtere gezondheid. Niet een pad dat me veel verder zou brengen, om maar eens een understatement te gebruiken. Ik was gebaat bij ontspannen zijn en innerlijke rust krijgen om deze gevaarlijke vicieuze cirkel een andere, meer handelbare vorm te geven. Maar hoe? Waarmee? Met wie?

Daar heb je ook een beetje mazzel bij nodig. Voor mij was dat toen ik Caroline tegen het lijf liep. Ze vertelde me dat ze aan Healing Touch deed en dat ze me graag een keer een behandeling zou willen geven en legde me uit hoe dat in zijn werk ging. Nou was gewoon een uur stil liggen al een geweldige opgave en was ik zeer kritisch ten opzichte van ‘zweverige dingen’. Aan de andere kant denk ik dat ik ook in zekere mate een spititueel mens ben en ben ik ook wel geïnteresseerd in die dingen. Healing touch bleek zeker niet zweverig. Ik kwam langzaam in contact met mijn eigen lichaam. Dat zelfde lichaam waar ik al jaren veel te veel van vroeg zonder er verder naar te luisteren. Healing touch was in het begin mijn eiland in een woeste rivier. Waar ik even kon uitrusten, kon ontspannen en me zelfbewust te voelen en mijn eigen mening kon vormen. En even uit de wind te zijn. Dat zelfbewuste moet de basis worden voor je functioneren en ligt net onder de ratrace van het dagelijks leven. Het helpt je leren kiezen wat echt belangrijk is en wat minder belangrijk is. Het kan je gedachten weer in focus zetten door een omgeving van rust te creëen waarin je helder prioriteiten kan gaan stellen. Die prioriteiten kan je alleen stellen als je ontspannen en zelfbewust bent en met de aandacht die het verdiend. Daar helpt Healing Touch bij. Het wordt niet voor je gedaan, maar het kan je de structuur bieden om die keuzes te maken en prioriten te stellen. En dat geeft ongelofelijk veel perspectief.
- Erik Elferink

prisma-23

Zelf een ervaring delen of recensie geven?

We waarderen het wanneer je jouw mening geeft over onze behandelingen. Graag horen we voor welke klacht je in behandeling kwam. Je kan hieronder een reactie aanmaken. Bedankt!

1 comment on “RecenciesAdd yours →

  1. Tijdens mijn hardlooptraining voor de Dam tot Dam loop had ik een blessure opgelopen. Mijn enkel flink overbelast. Ik kon geen trap meer op of af.
    Hoewel ik altijd redelijk sceptisch ben toch een behandeling gehad van Carolina. Diezelfde dag nog rondgehinkeld maar de volgende dag waren mijn klachten enorm afgenomen.
    Ik kan me voorstellen dat Healing Touch ondersteuning kan bieden in het helende vermogen van je eigen lichaam. Aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *